Verzending van je product bij Winkel van Sinkel-online

De levering van je bestelling (al onze prijzen zijn altijd INCL: B.T.W) zal plaats vinden binnen 1 werkdag, nadat wij jouw betaling hebben mogen ontvangen. Wanneer een product tijdelijk niet op voorraad blijkt te zijn nemen wij direct contact met je op. Je krijgt van ons de keuze de order te annuleren waarbij wij direct je betaling crediteren, of we spreken met je af wanneer je jouw bestelling mag verwachten. Deze keuze is uiteraard geheel aan jou.

Wij verzoeken je vriendelijk om rekening te houden met het feit dat bepaalde grote en/of zware producten met een andere vervoerder geleverd zal worden. Dit heeft invloed op de levertijd, aangezien onze standaard vervoerders niet in de mogelijkheid dit voor ons te verzorgen. De maximale levertijd voor deze uitzonderlijke producten bedraagt 5 t/m 10 werkdagen. Wij communiceren dit duidelijk in onze omschrijvingen. De betreffende vervoerder zal tevens contact met je opnemen voor het maken van een afspraak van de levering.

Je ontvangt bij verzending van ons automatisch een e-mail bevestiging met daarin jouw track & trace gegevens van onze eigen vervoerders DPD en DHL logistiek. Middels de code die wij je toesturen kun je verdere informatie over onze vervoerder vinden en zo ook je bestelling volgen zodra deze door ons is aangeboden bij DPD of DHL. Van DPD ontvang je zelf ook nog een e-mail of SMS omtrent jouw levering.

Wanneer onze vervoerder zonder succes heeft aangeboden krijg je hiervan een kaartje in de bus. In dat geval zullen zij de volgende (werk)dag nogmaals proberen de zending aan te bieden. Mocht dit niet lukken dan krijg je wederom bericht in de brievenbus met hierin een afhaalbericht. Hierin staan de gegevens van de dichtstbijzijnde parcel shop waar je jouw bestelling dan kunt afhalen. Hiervoor heb je het afhaalbericht nodig wat je van de vervoerder in je brievenbus hebt ontvangen.

Wij verzenden zonder bijkomende kosten (gratis) en wanneer een product toch anders blijkt dan verwacht of niet aan je wensen voldoet heb je de mogelijkheid om gratis te retourneren.

Voor retourneren verwijzen wij u naar onze retourvoorwaarden.

Wij versturen momenteel nog niet naar de Waddeneilanden.