Mis niets!
Mis niets!

Je tuin als tweede woonkamer

Steeds meer mensen maken van hun tuin een plek waar je in de zomer lekker kunt genieten, net zoals ‘s winters in je woonkamer. Een mooie loungeset, een buitenkeuken of goede barbecue en handige stijlvolle opbergers of tuinhuisjes zijn niet meer weg te denken. En de tuin wordt vaak gedeeld met de kinderen. Dus wil je natuurlijk het buitenspeelgoed wel laten aansluiten bij het tuinontwerp.

Winkel van Sinkel is van alle markten thuis en verkoopt op het gebied van tuinmeubelen, tuinaccessoires, speeltoestellen en diverse opbergmogelijkheden de beste en meest stijlvolle merken in de markt. Speciaal voor jou uitgekozen!

BBQ-en wordt iedere avond een feest met BarrelQ of de Lotusgrill!

Of je nu traditioneel wilt grillen op houtskool en van een vuurtje stoken houdt of een makkelijke gasbarbecue voor ogen hebt, Winkel van Sinkel heeft diverse BBQ merken voor je geselecteerd. De Lotusgrill kun je zelfs binnen en buiten gebruiken omdat er geen rook ontstaat vanwege het innovatieve design. En de stoere BarrelQ neem je in klein formaat overal mee naar toe. Dit tot barbecue omgetoverd olievat is een echte eye-catcher op de camping, in je tuin of op het strand. En ook nog eens makkelijk in gebruik!

Opgeruimd staat netjes in je tuin met Allibert, Lifetime en Absco!

Ben je de rommel in de tuin zat? Staan de fietsen altijd in de weg? En waar moet al dat tuingereedschap toch in? Met Keter tuinhuisjes zijn die problemen in één klap opgelost! Wil je liever geen kunststof maar metalen tuinhuisjes, dan kies je voor Absco. En voor in de tuinhuisjes neem je de Allibert opbergrekken zodat je altijd alles op orde houdt. Ook kun je hier je tuingereedschap en tuinsproeiers van bijvoorbeeld Hozelock makkelijk in kwijt!

Heerlijk buitenspelen met Exit speeltoestellen

Exit trampolines zijn een must voor in je tuin, zo raken je kinderen immers op een gezonde manier hun energie kwijt. En elk Twist springdoek is omkeerbaar en uitgevoerd met een andere spelpatroon, zo leren de kinderen zelfs tijdens het springen. Voetballen in de tuin wordt nog leuker met een Exit voetbaldoel, een fraai en stoer design van hoge kwaliteit. Exit: Een schot voor open doel!