Retour voorwaarden

Voor jouw Winkel van Sinkel-online aankopen en bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling bij jou op de afgesproken locatie is afgeleverd. Binnen deze 14 dagen mag je het artikel natuurlijk bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een stationaire winkel zou doen, tenzij anders vermeld.

Je kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is, in de originele staat en originele fabrieks- verpakking is.

Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je wel verantwoordelijk voor de waardevermindering van het artikel en wordt er een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

Je dient binnen de zichttermijn van 14 dagen aan te geven dat je jouw bestelling wilt retourneren. Na melding heb je nog 14 dagen de tijd om de order daadwerkelijk te retourneren.

Onze retour procedure is KOSTENLOOS mits je gebruik maakt van onze retour procedure en onze specifieke vervoerders.

Indien je ervoor kiest de retourzending door een andere vervoerder te laten uitvoeren, kunnen wij je de gemaakte kosten NIET terugbetalen.

Voor alle informatie kun je altijd terecht bij onze Algemene Voorwaarden.

Indien je wilt retourneren, willen we je vragen dit vooraf en binnen 14 dagen na ontvangst van het product bij ons aan te geven per email, via het herrroepingsformulier of via ons klantenservice nummer:

Klantenservice @winkelvansinkel.nl
Telefoonnummer klantenservice: 003176-532.31.36
Klik hier voor je herroepingsformulier.

Indien je de producten volgens onze voorwaarden (gratis) retour stuurt wordt door ons het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding aan je gecrediteerd.

Om je product te retourneren vragen wij je dit in te leveren in de daarvoor aangewezen parcel shops.
In geval van oversized producten zullen wij ervoor zorgen dat we dit product laten ophalen. Wij zullen dit altijd bij je aangeven indien een product oversized is. Anders kun je dus ALTIJD terecht bij de aangewezen parcel shops.
Wij zullen dus de retour afwikkeling verder voor je verzorgen.

Indien je geen gebruik wenst te maken van onze retourservice en zelf de kosten wilt dragen van retourneren kun het artikel ook zelf terug sturen.

Zelf direct terugsturen kan in dat geval naar:

Winkel van Sinkel-online
T.a.v. afdeling retouren
Penningweg 14
4879 AG Etten-Leur

Let op:
Je dient binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan te geven dat je wilt retourneren. Indien je geen gebruik maakt van onze retourservice ontvangen we graag het verzendbewijs van je, inclusief het bijbehorende Track & Trace nummer.

Raadpleeg voor meer informatie altijd onze algemene voorwaarden.

Heb je nou nog vragen, dan weet je ons te bereiken!!

Hartelijk dank voor je aankoop en bedankt voor het vertrouwen in Winkel van Sinkel-online.