Mis niets!
Mis niets!

Klussen wordt nog leuker met het beste gereedschap!

Geen klusje is teveel nu je via Winkel van Sinkel de handigste en beste gereedschappen die verkrijgbaar zijn in de markt kunt bestellen. Wat dacht je van Wolfcraft klusaccessoires of de handige gereedschapstoren of gereedschapskoffers van Keter. Daar heb je jarenlang plezier van!

Richt je werkplek in met de werkbanken en klusasseccoires van Wolfcraft

Heb je een kleine of grote schuur of garage of veel of weinig werkruimte nodig? Wolfcraft heeft altijd een passende werkbank. Deze krachtpatsers zijn in verschillende maten te bestellen bij Winkel van Sinkel en kunnen in hoogte versteld worden, dus nooit meer last van rugpijn!

Wolfcraft heeft diverse transportsystemen en steekwagens ontwikkelt, ook om je rug te besparen. Het transportsysteem kent vele voordelen: hij is snel in te klappen met het geraffineerde ‘snel-klapautomatisme’ en heeft een inschuifbare greepbeugel met centrale vergrendelingsknop, dat is makkelijk!

De echte klusser wil alleen de Keter gereedschapskist

Op zoek naar een oerdegelijke gereedschapskist? Keter heeft ze in alle soorten en maten. De Keter gereedschapskisten voldoen aan alle eisen: waterbestendig, goed afsluitbaar door de seal tussen de deksel en de onderbak, gemaakt van zeer degelijke kunststof en toch licht van gewicht. En ruim al je spijkers en kleine schroefjes overzichtelijk op in de Keter Organizers. Beschikbaar in verschillende vormen en maten en zijn zelfs aan de muur te bevestigen met een legplank erboven. Verder zijn ze voorzien van bijvoorbeeld uitneembare vakken, uitschoofdoosjes of een complete uitklaptray om overzicht te houden.

Naast deze handige klushulpjes heeft Keter ook nog een mooi assortiment aan weersbestendige opbergboxen en trendy tuinsets voor op het balkon of setje naast je loungeset in de tuin. Met sprekende designs en gevlochten kunststof wicker structuur zit je altijd goed! De opbergboxen van Keter zijn vaak uitgevoerd met modern wicker design of met een decoratief hout design, dat lijkt net echt! En je kunt ze ook nog eens binnen als buiten gebruiken want ze zijn waterdicht, onverwoestbaar en onderhoudsvrij.

Voor innovatieve en intuïtieve ontwerpen die onderdeel van je tuin worden, moet je bij Keter en zijn!