Mis niets!
Mis niets!

Design en huishouden? Ja, dat gaat zeker samen!

Alledaagse huishoudelijke producten die handig en ook nog eens stijlvol zijn? Dat wil je toch ook in je keuken, badkamer of toilet? Winkel van Sinkel verkoopt dan ook de allerlei keukengerei van hoogstaande merken zoals Emile Henry, GEFU, Dutch Deluxe, Bialetti en Blomus. Maar bijvoorbeeld ook de koekenpannen van Greenpan en De Buyer die chefkoks overal ter wereld dagelijks gebruiken. En ruim je keuken of badkamer netjes op met de opbergoplossingen zoals van Allibert of Curver. Je wijn of champagne drink je natuurlijk uit de sterke kristalglazen van Schott Zwiesel.

Geniet van authentieke espresso met de Bialetti perculator

Ook koffie volgens klassiek concept en in stijl maken? Bij Winkel van Sinkel kun je terecht voor de beste cafetières en perculators van Bialetti, speciaal voor jou geselecteerd. De Bialetti perculator is niet alleen stijlvol en elegant om te zien, maar ook nog eens handig en snel in gebruik. Binnen enkele minuten is je koffie of espresso klaar. Heb je vaak vrienden op bezoek dan is de cafetiere van Bialetti een uitkomst. De aroma’s en smaken die van nature in koffie zitten blijven behouden met deze techniek. De cafetières van Bialetti zijn er niet alleen van glas, maar ook van geborsteld roestvrijstaal metaal en zijn geschikt voor alle typen kookplaten (ook inductie!).

Greenpan of De Buyer koekenpannen, zeer geliefd bij chefkoks

Met de Greenpan koekenpan help je ook moeder natuur een handje mee en hoef jij je levenswijze niet veranderen, zij hebben immers de wijze waarop hun producten worden gemaakt aangepast: gebruikte materialen maximaal verwerkt om zo verspilling van bruikbare materialen te voorkomen. ‘Upcycled’ roestvrij staal wordt gebruikt voor de handgrepen en ‘upcycled’ aluminium voor de pan zelf. Ook De Buyer staat vooraan als het gaat om duurzaamheid, deze koekenpannen zijn namelijk helemaal recyclebaar.

Zowel de Greenpan als De Buyer koekenpannen hebben geen PFTE-laag waar bij hoge temperaturen giftige gassen vrijkomen. De Greenpan heeft geïnvesteerd in een milievriendelijke technologie ThermolonTM waarbij geen giftige dampen vrijkomen, zelfs tot 450 graden niet. De antikleeflaag zal dan ook niet van je pan afschilferen. Met De Buyer koekenpannen kook je ook bewust, want als de pan veel gebruikt wordt ontstaat er door de natuurlijke bijenwas een natuurlijke anti-aanbaklaag en verbetert het bakresultaat. Er komen hierbij geen chemicaliën vrij zoals dat bij coatings zoals PFTA en PFOA wel het geval is.